Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden i huvudet på mig?

Tidens vågsvall.

Det/Den har vi hört förut,

inne i huvudet på klagoandarna

hur ska vi stå ut?




Fri vers av Simon Ray B
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 22:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du för mig till stranden
till havet
ser havet röra vid stranden
de stiger in i varandra
upplöses

en vacker bild

tack
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B