Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul 2010

Jag må vara en tomte
men jag är inte tomten...

Så klappar får du ej av mig
blott en juletanke till dig.

God jul 2010




Fri vers av Fredric
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-24 11:34



Bookmark and Share


  ia VIP
en tanke är det bästa! :)
2010-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag möter hellre liemannen än tomten.
Julen är från Satan.
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric