Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din livshistoria, svart på vitt.

Du sträckte alltid på dig,
höll huvudet högt.

Sen kom de andra.

Nu är mörkret din bästa vän.

och du är fast i drogernas värld.




Fri vers av som det kan gå
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-24 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå