Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt hjärta

Det bor en romantiker i mitt hjärta


Tyvärr är vi båda i självförnekelse fasen



och gör vårat bästa för att ignorera varandra




Fri vers av Sikska
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-24 23:46



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt bra! Applåd
2010-12-25

  peter markurth
bra
2010-12-25

  aol
så sant änner igen
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska