Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska..önska..önska..



En önskan så här i juletid..tänk om det ändå var ämnat till mig..

det sista du skrev..banalt av mig att tro..eller önska så sig..

men julen gör under med stora som små..

och önska det får man väl göra ändå..

jag önskar du var hos mig i kväll..

snälla tomten..jag har varit snäll..

mitt i all glädje..skratt och lek..

känner jag längtan..är det ett svek..

jag kan ej rå för hur jag känner..

fast jag är bland familjen och vänner..

så finns där en tomhet..en längtan..så sann..

som finns i min tanke..ofta..så ofta..du är denne man






Fri vers av passionsblomman
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman