Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanvind

... och vindarna viskade i mitt öra


"följ mig min vän.."


"ty du hör inte hemma i jordelivet."


och långsamt lät jag vindarna


föra min själ med sig


till oväntade platser,


en människa inte ens skulle kunna föreställa sig


i sina vildaste fantasier.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar