Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar vad det är.

Det finns något som fick mig att låta bli.

Något som fick mig att kämpa.

Jag undrar vad det var.

Kanske min nyfikenhet på vad som kommer?

Kanske min brist på mod.

Eller kanske, var det du.




Fri vers av som det kan gå
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-25 22:21



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Snacka om en inspererande dikt :) Du det där var bra skrivet.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå