Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnorna

Glädjetårar i natten,

endast skärmar i mellan mig

och ägaren av mitt brustna hjärta,

och min nattsyster, min vackra tvillingsjäl.

Även om jag inte säger det nog...


Jag älskar er <3




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar