Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mumien


kroppen var surrad hårt av bindor
och man såg bara ögonen
de stirrande döda
röda

ögonen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-12-27 21:36



Bookmark and Share


    rödhetta
blir du förvånad...




om jag säger att jag gillade den?
2006-01-02

  JMR
Du kan verkligen skriva om allt, tycker det är jättebra.
2005-12-28

  Wretling
Stämningsfull !
2005-12-27

  Apetass
Än sen då? Dikten är snygg, men det känns som att om man målar en bild, speciellt en sådan konkret bild, så vill man i alla fall ana att det finns någon symbolik bakom. Jag kunde inte finna någon sådan.
2005-12-27

  kath
en mardröm .........
2005-12-27

  Cris
Hoppsan! Nymumifierad... eller?
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP