Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sanningen är gjord av glas

Höj ditt glas
För oss

Som trodde

Höj ditt glas
För dom

Som tvivlade


Berätta
Om ett slut

Utan andetag

Berätta
Om en reaktion

Skörare än glas


Jag sluter
Mina ögon

Våra dagar
Passerar
I vitt och svart


En sommar
Ett minne blott

Våra år
Saknar betydelse

Du krossar glaset
Likaså drömmen

Skärvorna skär
Hjärta och känslor

I tusen bitar

Du försvinner
Ärren består

Skål

Och gott nytt år




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-26 16:29



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
AJ, den här kändes i hela kroppen!
2011-01-10

  Sophie Jennifer
Fantastisk
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles