Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktiga saker.


Minns han den plats han glömde bort att minnas?

Skramlar, i huvudet.

Minnen från platsen

han inte visste fanns förrän

han började minnas den.



Ska eller inte ska,

Borde kanske inte fundera

varifrån minnet kom

om han inte minns varifrån minnet kom.


Dagar som dagar har varit förut

är inte längre som förut

för de blev påminda om att de kunde upplevas

på platsen som nu är det enda han tänker på.


Kanske hade det alltid funnits nära honom.

Så han bestämde sig för att hitta platsen han mindes så tydligt.

Han reste långt och länge

Till alla platser han inte mindes.

Tills han kom fram till den som tryckt på hans sinne för så länge

Det var hemma.




Fri vers av Simon Ray B
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 21:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du förmedlar en djup upplevelse
just "stannadet"
hitta
hem

jag har vandrat genom med dina ordbilder
du förmedlar
är i klara linjer

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B