Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva..

Livet serverar sina drinkar
På lätta silverfat
Sen dansar vi på rakblad
Och känner blodet rinna
Vi lever för att känna
Men känner vi för att leva?




Fri vers av M_Franke
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-27 14:19



Bookmark and Share


  blaite
Dansa på rakblad i en slags se mig dans
2010-12-28

    vilgot hellros
ojoj tunga rader här!
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke