Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner ut

 

Hjärtsäckens skiljevägg blöder

ett träd  

en krampande livmoder -

 

Alla vridna värkar som

bara vill och vill -

 

men jag då




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 375 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-18 17:46



Bookmark and Share


  Filosofen2
Panik, sorg och kanske en dröm om ett bättre liv!
2011-03-11

  Gunnel André VIP
Jag känner en krampande kamp i dessa rader.
2011-01-20

    lärjunge
om smärtan bär kroppen
är döden ute
sluten
2011-01-19

  Anna*
Aj, så bra! Applåder
2011-01-19

  Mr Lindemann VIP
Likt en vulvad nästintill tromberad fabulös trond, ekar dessa rader, vars klangbotten är själva jaget så

Dess innehåll är skapandets vedermödor på alla plan
2011-01-18

  stenen/ Yv Ericsson
jag känner andnöd när jag läser detta. suveränt!
2011-01-18

    ej medlem längre
som jag känner igen känslan! allt snurrar, drar och tvingar en och mitt i står man som en hötapp som tappat bort både åsnorna och tanken. KALAS Carola!
2011-01-18

    Max Poisé
Människans fria vilja står på spel här!!!
:-)
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren