Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra galet som blir rätt




Vill inget hellre än att njuta

av stundens ingivelse.

Släppa loss mitt barn inom mig

göra galet och inte följa regler

känna frihet och glädje.

Tror jag ska smyga mig ut ikväll

slåss med alla stadens oskrivna regler

vinna och bli en fri själ.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-27 21:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
WHOOOOOOOOW!
Do it at once!
Ge livet i Dig en chans
till en dans som Du inte
trodde fanns nånstans!
Verkligen kul!
My Dearest Friend!
What can I wish you more
than A Nice and Happy End!
***********************
2010-12-27

  Suzy med punkterna
Gör det och sen när vädret blir bättre så drar vi och tandborstarna till Danmark;=)
Jag kan ta med mig mitt prickiga paraply.
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld