Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
palettskolan(paletten) var hela min värld, fram tills jag började i sjuan .


jag minns att jag ville ha dig

kommer du ihåg
när paletten var hela världen?

du kallade mig för kossa
så att jag skulle bli låtsasarg
och jaga dig genom skolan

du var snabbare
jag hann aldrig ifatt
för du spelade fotboll

och jag
spelade
bara

piano




Fri vers av vilsen
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:19



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
naw, den var söt den :)
2006-01-09

    ej medlem längre
En gullig minnestext, lite nostalgisk, vardag...
2005-12-13

  Smultris
Orden smyger sig rätt in i mitt hjärta... kan inte annat än att älska denna :)
2005-12-06

    livräddaren
palettenbarn :) älskade!
2005-12-06

    entillsomdu
fan vad bra!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen