Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyttar hem igen

Flyttlådorna är packade
fyllda till bredden
av liv
sorterade efter färg
efter betydelse

det har tagit en stund
att få allt klart
tog på krafterna
att reda ut
och vika ihop

men jag tror
att jag är redo nu
att flytta in
i mig själv
igen




Fri vers av vilsen
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:22



Bookmark and Share


    skrutten
sista raderna- SUPER!
2006-10-27

  Jessi
Ja, de sista fem raderna gör verkligen hela dikten! Super
2006-01-26

    Ängel i regnet
ojojoj, vilket slut ! det gör hela dikten. jätte bra !
2006-01-09

    livräddaren
gryyyyymt gumman!=)
2005-12-06

    entillsomdu
skitbra! herregud! där fick du till det!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen