Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt som ett andetag

jag skulle vilja
rulla i snö
utan att lämna
minsta avtryck

skulle vilja dyka
utan minsta stänk

lyfta och flyga med
när vinden blåser
extra kraftigt

skulle vilja vara lätt
som ett andetag

skulle vilja vara
tyngdlös




Fri vers av vilsen
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:29



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
bra, mycket bra. så känns det för mig ibland !
2006-01-06

    entillsomdu
bra! sjukt bra
2005-12-10

    livräddaren
du svävar fram som den ängeln du är =)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen