Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Född igen
Allt kallt blir varmt
Allt gammalt blir nytt

Nyfödd
På alla fyra krypa fram
Beredd
Gå och sedan spring

Du, hör du allting
Du, ser du
Du, känns lukten
Förändring
Murar faller
Viljan finns fortfarande kvar

Vi går över gatan
Vi närmar oss spåren
Vi springer över perrongen
Hinner vi?

Jag är glad att jag lever
Jag är villig att ta din hand
Jag är din så länge du vill

Kärleken kan inte vänta
För du är här
Allt omkring oss blir till en kuliss

Natten är ljum
I natt finns det rum
Ingen kommer att känna sig dum
För vi är redo

En station till
Vi hinner
Kärleken kan inte vänta

En station till
Världen brinner
Kärleken kan inte vänta

En station till
Världen försvinner
Kärleken kan inte vänta




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg