Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjälte status

Jag vill bara krypa långt ner under den kompakta
jorden för att gömma mig
Gömma mig ifrån jordens undergång som alla
legitimerade domedagsprofessorer nämner
med äkta livsglädje i sina Microsoft Word redigerade tal

Men jag kan inte gömma mig
Kan inte gömma mig för mina barn
För de behöver mig
Behöver mig när vi slås med
uppgraderad superhjälte status
mot jordens undergång en solig
vinterdag.




Fri vers av Lord
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 12:45



Bookmark and Share


  PPQ
lysande
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord