Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skapa en hemsida var inte så självklart lätt



Formulerar orden som ska skapa nyfikenhet

ser mig själv i spegeln och undrar "Vem är jag?"


När orden kommer på papper "Om mig"

så blir det helt plötsligt så knepigt att få fram.


Tror att det är just det att se med klara ögon

på sig själv som gör det så svårt.


Att formulera orden om andra är ofta så lätt

att döma och tycka när det gäller andra

skapar lättare orden än om du skriver om dig själv.


Tycker indianernas ordspråk är så tydligt:

"Man ska inte döma någon förrän man har gått en mil i dennes mockasiner"




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-30 12:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att skriva om sig själv
är svårt... Men jag kan
skriva om Dig... Du har
förmågan att lyfta fram
hos andra vad de kan...
Och duger till... Du hittar
alltid en väg ut ur mot-
gången... Har positiva
tankar... Ser det stora i
det lilla... Lycka till med
hemsidan...
2011-01-07

  Suzy med punkterna
Väntar med spänning och hoppas på bra tips när jag nu ska börja;=)
2011-01-03

  Anna*
Nej, det är inte lätt att skriva om sig själv, verkligen inte! Det ska bli spännande att se din hemsida =0)
2010-12-30

    ej medlem längre
Det är inte alltid så enkelt, men din avslutande mening är väldigt sann. Fint skrivet!!!

"Man ska inte döma någon förrän man har gått en mil i dennes mockasiner"


Gott nytt år!


Hälsn. Ann
2010-12-30

  PPQ
du lvererar som alltid det glädjer mig gott nytt år på dig
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld