Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödiga ursäkter

Tittar in
I dina vattniga ögon
Dina ursäkter
Ditt förlåt
Betyder absolut inget
För mig
Är som att se ner
På två
Pisshål i snön




Fri vers av M_Franke
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-30 17:49



Bookmark and Share


  Julio
Mm mycket bra skrivet
2010-12-31

  Niclas Petersson VIP
Oj! Ord och inga visor.
Hårt. Brutalt. Bra.
Gillar.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke