Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att höra ihop

om du säger ett
så säger jag två
tre
fyra

säger du säng
så säger jag täcke
madrass
kudde

säger du kaffe
så säger jag mjölk
socker
kopp

säger du tja
så säger jag hej
halloj
goddag

säger du mitt namn
säger jag du
vi
kärlek




Fri vers av Lipshit
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 20:28



Bookmark and Share


    tatanka
Smart och fin dikt. love it
2010-12-30

    ej medlem längre
Bra flöde.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit