Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något..



Det är något jag inte förstår..

något som inte stämmer..

något som inte finns..

något som finns..men ändå inte..

något jag inte kan sätta fingret på..

något som inte syns..men känns..

något i mitt sinne..säger mig..

det är inte mig du menar..

tyvärr..




Fri vers av passionsblomman
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-31 09:03



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
Gillar denna! Du beskriver verkligen något man inte kan sätta fingret på!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman