Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord - samvetet

Mitt samvete är ett litet djur.
Han har mörk päls och en blöt nos, och är lite full i fan. Ofta är han tyvärr arg och han är väldigt lättretad. Inte arg så att han bits eller så, men han kan gå runt och sura en hel dag, och när han väl börjat måste man locka med honom på en joggingrunda för att han ska bli nöjd. Ibland måste man ta en tvätt också.

Egentligen är han väl som mest älskvärd när han sover.

Dock snarkar han -
så att man inte ska glömma
att han fortfarande ligger där


under täcket.






Övriga genrer av doxy
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:06



Bookmark and Share


  Propella
Fullkomligt underbar text! *skrattar förtjust* Du har målat upp samvetet ypperligt; och slutraderna är fenomenala.
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy