Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I varmt minne bevarad


Till faster Hilda

Nu har du slutit dina snälla ögon för sista gången

du var en varm och god människa


Tänkte på barnens bästa och fick bo hemma till slutet

du hade en härlig humor och skrattade mycket


Din man var inte den snällaste alla gånger

det var säkert svårt

Aldrig har jag hört dig klaga

Du fick leva närmare nittio är


Hade förlorat både man och två av dina barn


Jag har många minnen av dig


på somrarna fick jag vara hos dig

lekte med mina kusiner


Minns ditt leende med värme i hjärtat




Fri vers av arja savela
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-01 14:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön hyllning.
2011-05-06

  aol
ömt och vackert till din faster, känner igen din sakad,
2011-04-23

  L Patrik W Johansson VIP
Jag kom ur en skrivkramp 2008 efter min mors väninna gick bort och det kan vara förlösande, den texten hette Canzone (läste Alf Henriksons verskonstens ABC) och far var året innan

mormor 1992 och den gamla honkatten 1995 var likadant

man hoppas man sagt och gjort tillräckligt innan också

Be well,
LPWJ
2011-04-04

  La Magnólia VIP
Så underbara ord om någon du håller nära hjärtat .. minnet försvinner inte .. så mycket kärlek ... Tack !
2011-02-25

    maija tuori
Så vackert har Du skrivit om en ödmjuk människa...
Hon har fått flytta till himmelsriket..
2011-01-01

  Ronny Berk
vackra minnesord; uttrycker saknad och tacksamhet för vad som varit ...
2011-01-01

  anits VIP
Vackert och mycket kärleksfullt
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela