Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftesljus vid vitt


det blev visst tjall på ringningen, den knöt sig om Quasimodos puckel. Ändå: från huvudet flöt Snurra min jord ur en alltmer jublande mun - ja, ja; ja: ja! Esmeralda släpade sitt svarta hårsvall som vågor över snövåt sten - natten igenom tjöt bandhundarna och hararna sprang som ludna streck mellan kasernerna. Under täcket låg du och jag - också vi var vågor. Nere på trakten talade man om varsel och att han Per Oscarsson brann upp med ben och allt. Jag ville göra änglar med dig.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-01 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar och om det skulle bli nån per oscarsson-film skulle detta vara perfekt.. helst regisseras av clint eastwood då, detta, hehe. får in en sån himla "mystic river" känsla även fast jag nästan inte kommer håg ett dugg från den :)
2011-01-09

  Lili Samuelsson VIP
som om hela världen inte spelar någon roll, hur den nu än beter sig. för man är där i änglagörandet, längtanstätt och svulten. typ
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson