Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We seem to never end"


Magi tätt intill

Du doftar som ingen annan och när du frågar om du får filma mig skrattar jag mig hes. Litar inte på dig. Bränd för många gånger av din rygg. Kan själv aldrig lämna, din skäggstubb drar mig tillbaka. Läpparna håller mig fast.

Luften glittrar på nyårsafton och jag kryper in i din aorta. Så nära, så nära. Du öppnar ena ögat vid gryningen, sträcker ut din arm och trycker min hand. Jag flätar våra fingrar och ser på dig länge. Längre ändå. Vi är magi och du kom tillbaka.

Dina andetag är tunga och jag somnar strax om vid den enda huden jag vill röra. Tätt intill den enda man jag inte kan beröra.

-Är glad att du är här S, 2011 hade inte kunnat börja bättre...




Fri vers av malin...
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-02 10:12



Bookmark and Share


  wellness tina
`Kan själv aldrig lämna, din skäggstubb drar mig tillbaka. Läpparna håller mig fast.`

så bäst är du
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...