Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasader..

Tyngda själar
genom livet gå
eviga längtan
att befrielse få
livets dagar
är fylld av sorg
olika mycket
vi bär i vår "korg"
smärtans tårar
inre sår
många kämpar
allt dom förmår
att gömma känslor
ingen får se
in under ytan
och "fortsätter" le







mare




















Fri vers av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-02 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket sann dikt. Fint skrivet!!!


"många kämpar
allt dom förmår
att gömma känslor
ingen får se"



/Ann
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Då kan man heller aldrig bli fri. Fri kan endast den bli som vågar tappa masken.
2011-01-02

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP