Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kommer att ta slut en dag...för alla..


Fånga livet..

" Lev som om
det vore din sista
finns ingen återvändo
allt handlar om nu idag "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-02 14:39



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Jag blir påmind om det ibland.
Måste göra något åt det...
/Mow Dean
2011-01-25

  La Magnólia VIP
En sanning att tänka på ..
2011-01-12

  Maiah VIP
så sant och ändå finna vila i det som är....
2011-01-02

    ej medlem längre
Jag tycker om din text. Fint skrivet!!!


Lev här och nu ...


/Ann
2011-01-02

    ej medlem längre
Tack för dikt och Lustans Lakejer tycker jag är ett vackert och poetiskt namn. Vi tjänar Lusten på ett eller annat sätt - utan den ingen mänsklighet.
2011-01-02

  Larz Gustafsson VIP
"Allt vi har är här och nu", sjöng bandet med det osmakliga namnet Lustans Lakejer.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP