Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillflyktsstaden skymmer

jag äter moln
från de drömmar
jag glömt

jag kysser regn
från glömskan
jag drömt

jag bär månen
i hjärtat
så gömt

jag samlar minnen
i tanken
så ömt




Fri vers av Fredric
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric