Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

större KRAV

medvetet vald
med hjärta och kropp
för lidelse mindre
ger människa hopp




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric