Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: John Fitzgerald




Tvåtusen Älva

här är tvåtusen älva
kokain & kärlekstrassel
ny vingars väntan
på vännen tingeltrassel

du försökte flyga
men föll hårt till mark
inte ens tvåtusen älva
klarar outspätt knark




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-01-02 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric