Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna

Är svalorna fria?
Ler de ned mot jorden?
Kan de se Simons själ?
Sjunger de fortfarande efter vintern?

Kanske stannar de i Australien
och svävar över sjörövarskeppen?
Jag tror jag följer med dem bara denna vår
sedan kan ni väcka mig om tusen miljoner år

Jag gör som lilla Sonja och leker prinsessa
världen är för stor,
för stor för lilla Sonja
Någon måste hålla i hennes hand
så att hon inte går vilse
och försvinner...




Fri vers av Edith_
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-01-03 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_