Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vintersnöramsa för gröna granna granar (Bild: egen (09))


Naturvit

Gröna granars grenar
vita nu av snövit vintersnö

Anas gröna granars barr
genom vita bolstersdun

Gröna granar sköna
granna året om

men så snyggt tillika
ini snövit vinterskrud

över deras armars bara barr
uti snövit vinterskog




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 936 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-03 15:12



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ja det där är riktiga granar som kan ses i gamla julfilmer eller tom Emil i Lönneberga alternativt Pettsson & Findus (fast de är ju tecknade förstås)

som de kring skogarna på vägen till mormor
här i djupa Gästrikeskogarna
sa jag att julen gått i nostalgins tecken...

Be well,
LPWJ
2011-01-04

  Bibbi VIP
Så njutbart, konkret och verkligt.
2011-01-03

    ej medlem längre
Ja, visst är det så. De får en extra vacker dräkt när på vintern gjort sitt!


"Gröna granar sköna
granna året om"



/Ann
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)