Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Uxbridge Road

Nu är det så kallt
jag vill bara tömma allt
skräp i skallen,
kasta soporna i hallen

För jag fryser
alla lamporna lyser
Och blodet droppar
ner i våra tekoppar

Skeletten dansar i mörkret
när jag ser ut genom fönstret
Där skriker barnen
i skymningen

Blåa skynken under ögonen
det är dags att sova
Dagen är slut
och det är mörkt föralltid




Fri vers av Edith_
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-01-03 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_