Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska gå ner i spagat för dig

Jag ska gå ner i spagat för dig
Inte för att jag kan
Bara för att jag vill
Jag gör det för att visa att
jag älskar dig




Fri vers av Lord
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 19:42



Bookmark and Share


  Line W
Bra! För vissa vill man göra allt. Även sådant man inte kan.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord