Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig tillsammans med Gud..



Famlar i mörkret..bort från allt..

kallt..så kallt är det överallt..

känslan av otillräcklighet kväver dig..bort ja bort..från allt..

rusar i natten..snubblar..faller..ner i det svarta som greppar dig..

vyssar och tröstar..det gör jag..finns alltid för dig..du kära..

lycka..vad är det..det undrar du ofta..allt för ofta..ta tag i ditt liv..

kära syster..du måste..bort med demoner..släpp in det ljusa..nu..

låt andra få se vem du verkligen är..du törs..du kan..jag finns här..

finns alltid för dig älskade syster..släpp fram den kvinna du är..

du törs..du kan..på egenhand..med en trygg hand som leder dig..

som finns när det blåser kallt..jag bär dig tillsammans med..

Gud..




Fri vers av passionsblomman
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-04 10:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En Stark Tro kan försätta berg, men det är den Egna Tron som räknas, den kan INTE kopieras !
2011-01-04

  Jack E. Gladh VIP
Med lite små justeringar blir det här en toppendikt.
2011-01-04

  PPQ
mäktig
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman