Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag..

Jag är en fri kvinna..i ett fritt land..

och jag skriver precis vad jag vill..

vad som faller mig in..

jag bestämmer när jag ska vara tyst..

ingen annan..

förstått..




Fri vers av passionsblomman
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 18:37



Bookmark and Share


  Hawk
Japp!
Kör hårt, bara!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman