Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galenskap ett ovärdigt liv.



nattsvart sidenrock
och ett par alldeles
förstora ögon

så kastas livet åter mellan
gränsland och vansinne.
en knaper förrädare utan mål
upptänd av falska stjärnor

sådana som vi drunknar alltid.
tröttheten och rynkorna
att smekas av nödlögn

jag kastar mig åter och åter
mot taggtråd, vägrar sjukna
utan mitt mod

jag ser galenskap
och tanten bredvid
målar blygdläpparna
svarta, en symbol säger hon.
ett ovärdigt underliv
ett sköte som stötte bort.


jag vandrar likt demonen i min dröm
vilse och sugen på liv, eftertraktad
och avskyvärd.


det bor en ondska i oss alla
och vore du en fågel, skulle jag krossa dina
flyktförsök, bara för att göra mera illa.

jag älskar smörblommor
de är så gula, ser så goda ut
i sitt dödliga gift.






Fri vers av Svartsilver
Läst 1084 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2011-01-04 19:10



Bookmark and Share


  sandel

Det här tycker jag var autentiskt..
Skrift med efterföljande sting.

Skitbra!
2017-11-05

    Myran55
Så starkt skrivet..<3
2014-03-10

  Kim VIP
Ja precis. Motsatser överallt! Fanns inte det svarta så fanns heller inte färg...
2011-05-13

    Mimmi17
Din poesi är speciell, sticker ut. Dina liknelser och metaforer...applåderar!
2011-03-08

    ej medlem längre
Härlig poesi.pendlar mellan agressioner och ångest,som en låt
av the cure(pornography)Mycket bra.
2011-02-25

  Pah
den här sprutar gift med svarta blygdläppar. och detta är poesi så man får säga att det är en ondskefull fontänorgasm rakt i fejset på allt som kanske inte blev. den är är stark som satan.
2011-01-19

  aol
känner en känsla av självhat, jag tror inte att ondskan bor i en den sätts dit utifrån, en stark utlämnande skrift,
2011-01-18

  Anna*
Grym text med en glänsande rad nyskapande formuleringar som hittar hem direkt! Applåderar stående och länge
2011-01-12

  Jocy Joyless
tunt. och jälvigt cool text. målade svarta blygdläppar. det är häftigt!
2011-01-06

  blaite
Sådanna som vi drunknar alltid. Så sant bra och tung gillar de svartmålade blygdläpparna

Bokmärkes
2011-01-06

  Lars E Jönsson
Vad ska man säga egentligen du överträffar ibland dej själv.
2011-01-05

  Anders Perols
Mörkt men en känsla av vanmakt och förjävligt bra skrivet.
2011-01-04

  Ola Rydberg
Ja svinbra
och parti 5
är otroligt
2011-01-04

    SoSk
Fantastiskt bra helt enkelt
2011-01-04

  Bjarne Nordbö
Denna gillade jag skarpt.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver