Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är inte för oss

Fånga mig när jag faller

ta min hand när jag backar
när jag vänder mig bort
bort från dig

Spring ifatt mig
för mig tillbaka
få mig att tro på kärleken igen

Se mig i ögonen
mena det du säger

få rädslan att flyga
försvinna
utrotas

Få mig att förstå
att när vi är två
när det är vi
då ligger smärtan inlåst bakom stängda dörrar

Den är inte för oss.




Fri vers av jagdujagvi
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi