Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stilla bön...



Ber en stilla bön i min ensamhet..

innehållet är nog inte klassiskt..eller det kanske är vanligare..

ja vanligare..än vad jag tror..vad tror jag egentligen..

jag tror på godheten..på kärleken..på allt det vackra..det enkla..

det som egentligen är helt gratis..som finns överallt..solens strålar..

snökristaller på ett vasstrå..barnens skratt..ett leende..en snöboll..

en stjärnklar natt..få älska..igen och igen..med dig..

det var min bön..min stilla bön..




Fri vers av passionsblomman
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-04 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman