Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi förgör varandra..


Du berör mig..så otroligt mycket..

en dag kommer du att förgöra mig..

eller så förgör jag dig..

kanske vi förgör..varandra..

vad vet man..

ingenting..




Fri vers av passionsblomman
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman