Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar proggresivt

Jag lyssnar proggresivt
Men samtidigt intensivt
Med ett radikalt öra
På ett konservativt levnadsöde
Där livet har varit imbecillt
Må mig aldrig berätta
om mig själv på detta vis
så stoppa mig om dessa ord
faller ur min mun
Med alla medel
stoppa mig




Fri vers av Lord
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 09:53



Bookmark and Share


  Yheela
Måtte du aldrig bli varken konseravtiv eller imbecill... fyndigt skrivet.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord