Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Vintern är här
kylan biter i huden
Har inte sett solen
på månader och dagar
Varje snöflinga
är en tår på min kind
Varje istapp
en kylklamp i mitt hjärta

Känns som om jag sjunker
i ett mörker utan slut
Utan hopp eller mod
att ta mig upp igen

Vintern är här
kylan biter i huden
Har inte sett solen
inte en strimma av ljus
Varje timme
är en väntan för lång
Varje dag
en orkeslös kamp

I allt det här mörkret
känner jag för att släppa taget




Fri vers av Tiger85
Läst 730 gånger
Publicerad 2005-12-07 15:36



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Man måste både ha mörker och ljus för att kunna uppskatta det man tycker är bäst. Några få suktar efter mörker och fler efter ljus.
Mörkret är kanske till för att vi ska vila, inte ge upp. Gå ner i varv och samla krafter. När det är ljust har vi krafter nog ändå..
2005-12-07

  Josi
Mäktigt, mastigt...tungt. Du berörde mig!
2005-12-07

    äpple
oj, sorgligt :(
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85