Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans skärvor


Ibland störtar längtor bråddjupt

och önskningar går på grund

bland tusen skärvors skörhet

vilar jag en stund

den allra största längtan

vårdar jag än ömt

den bor i hjärtats sällhet

i värme som du glömt








Fri vers av SusieQ
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-05 20:32



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sannerligen vackert. Fint flöde och känslorna strömmar igenom.
2011-01-17

  Niclas Petersson VIP
Vackert, vackert, vackert. Ord att vila i. Tack.
Gillar. Mycket.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ