Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Solgubbe

~¤~

Att ej förändras
av de som avskyr snällhet
är en viktig lag

LPWJ 05/01/11




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 898 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-06 00:45



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
vilken underbar julbild.. och starka ord som skänker råg i ryggen,
hela du är en solgubbe, för mig
2011-01-06

    ej medlem längre
Sanna är dina ord!


/Ann
2011-01-06

  thyra
Kloka ord och viktiga i haikuns form. Finfint!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP