Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett person nr

 

Hon sippade bara små
små andetag
aldrig att svälja-

Svedan i rispan
på hjärtsäcken
vägde tung

En gång brann livet
mot näthinnan 

men allt slocknade
i hennes öppna händer

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-06 22:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark formulering som får mig att förnimma stark utsatthet
2011-01-18

  Anna*
Oj, tappar luften då jag läser denna! Så stark och så smärtsam! Applåder
2011-01-10

  Catharina Edin VIP
med 'den här diktaren' refererar jag givetvis till Carola -
2011-01-08

  Catharina Edin VIP
Den här diktaren lyckas alltid se sååå mycket längre, än till personnumret.
2011-01-08

  Suzy med punkterna
Smärtsamt men vackert skaldat
2011-01-07

  Lili Samuelsson VIP
oerhört vacker i sin sorg.
2011-01-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna text verkligen berör. Det är som du kryper ut, kommer fram och vrider om, nyper hårt och bestämt, samtidigt som den är vacker och rör till, djupt där inne.
En mycket stark text som svallar känslor i vågor mer än bilder samtidigt som bilder blir starka och rör.
Slutet som slocknar i händer gör att denna text följer en in i rummet.
Otroligt bra förmedlat Carola.
2011-01-06

  Ingela Svenson VIP
Smärtan i denna text kryper in under mitt skinn, och in i hjärtat
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren