Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kåt kvinnas längtan...


Hårt och länge..



Säg mig..säg mig..kan du känna min närvaro ibland..

säg mig..säg mig..längtar du lika hett som jag..

hjälp mig..hjälp mig..min åtrå blir min död..

hjälp mig..hjälp mig..stilla mig gränslösa hunger..

för mig..för mig..till högre höjder..

för mig..för mig..rätt in i paradiset..

säg mig..säg mig..är du lika kåt som jag..

säg mig..säg mig..kommer du och tar mig..

hårt och länge..




Fri vers av passionsblomman
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-07 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm...aggresssiv åtrå..en stark känsla..du förmedlar din lust på ett härligt sätt
2011-01-11

  karenina VIP
lustar måste levas ut ibland, en härlig längtanstext detta!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman