Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara min vän , men




när jag för hundrade gången
hjälper dig att ställa dig upp
efter att än en gång ha slagit
i vinterdepressionens botten
så berättar du med grötig röst
hur din kuk är det ända som står
och att jag är den ända som förstår dig




Fri vers av Bline
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 01:28



Bookmark and Share


  jimi silver
oj, ett oväntat slut. men bra.
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline