Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår eller nått

Det finns dagar och kvällar och nätter.
Det finns kvällar och nätter som man klär sig fint och gör sig till framför spegeln för att vara fin.
Det finns kvällar och nätter som man dricker drycker av alkohol och har roligt.
Det finns kvällar och nätter när man visar att man är stor och ett foto på sig själv på ett plastkort. Så är man visst inne i en värld man som är sig lik den man lämnade innan man visade platkortet.
Det finns kvällar och nätter när man dricker lite mer och dansar till takfast musik.
Och kramar och hälsar på människor man känner men som man kanske inte brukar hälsa på.
Och så snubblar man och halkar och skrattar åt det, för att man har fina skor med klack och för att det är fel underlag för skon.
Det finns kvällar och nätter då man dansar och dansar nära och långt borta. När man inte når och när man bara vill ifrån.
När man dansar men nån bara för att och för att det är bra.
Kanske.
Det finns kvällar och nätter när man sover hos någon annan, än vad det var tänkt från början.
Det finns kvällar och nätter när det slutar bra.
Det finns kvällar och nätter som slutar dåligt.
Det finns stunder man ångrar. Att man gjort eller inte gjort.
Ogjort är gjort.
Det finns dagar som förtjänar att må dåligt för att det finns bra kvällar och nätter.




Fri vers av Tandpetarakademin
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tandpetarakademin